(VIDEO) Predstavnici FSV posetili FK „Radnički 1912“

Predstavnici Fudbalskog saveza Vojvodine na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem, danas su posetili Fudbalski savez grada Sombora i FK „Radnički 1912“.

Uvaženi gosti su izrazili veliko zadovoljstvo onim što je FK „Radnički 1912“ uradio do sada, posebno na polju infrastrukture, a veliki broj dece u omladinskom pogonu dokaz je kako se radi planski i veoma kvalitetno. Po rečima predsednika FSV Dragana Simovića, klub zaslužuje sve čestitke:“Zaista ovo što ste ovde uradili vas svrstava u infrastrukturno gledano, u vrh Vojvođanskog fudbala, tako da očekujem i da rezultati na samom terenu idu u skladu sa ovim i biće mi zaista drago da se fudbalski Sombor vrati na ono mesto koje je nekada davno zauzimao“, rekao je Simović.

Pored predstavnika Fudbalskog saveza Vojvodine, somborski klub je danas posetio i niz predstavnika drugih klubova sa teritorije Vojvodine koji su se složili kako FK „Radnički 1912“ zaslužuje učešće u višem rangu takmičenja kako na organizacionom, tako i stručnom i igračkom planu.