(VIDEO) Renoviran rukometni teren u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Somboru

U petak, 18. maja, odigravanjem mini turnira u malom fudbalu, svečano je otvoren renoviran teren u Srednjoj poljoprivredno prehrambenoj školi u Somboru.

Teren je vredan 3 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Pokrajinski sekretarijat za sport I omladinu, grad Sombor I Srednja poljoprivredno prehrambena škola u Somboru:”Ovo je zaista poseban dan kada možemo na jedan ovakav način da obeležimo činjenicu da je Srednja poljoprivredno prehrambena škola, zahvaljujući pre svega Pokrajinskom sekretarijatu za sport I omladinu, dobila jedan ovakav teren. Sigurno je da će ovaj teren mnogo pomoći odvijanje fizičkog vaspitanja u školi, a ujedno je I ovaj deo Sombora obogaćen jedniom sjajnim ternom koji apsolutno bio neophodan”, istakla je Antonija Nadj Kosanović, gradska većnica za sport I omladinu grada Sombora.

Ovaj teren će sigurno biti od velike pomoći svim učenicima Srednje poljoprivredno prehrambene škole jer će moći kvalitetnije da se bave sportom, a ujedno će i profesorima biti olakšan posao što se tiče sprovodjenja nastavnog programa fizičkog vaspitanja.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=VK2u8qEUSpQ[/embedyt]