(VIDEO) Sjajna pobeda rukometnog kluba Crvenka

Sjajni rezultati rukometnog kluba iz Crvenke koji se plasirao u osminu finala Kupa Vojvodine pobedivši na prethodnoj utakmici domaćina, ekipu Apatina bili su povod za razgovor sa direktorom ovog sportskog kolektiva, Vladom Račićem.

Direktor ne krije svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima rukometnog kluba i nada se da će se i u narednim utakmicama ekipa dokazati i doneti pobedu svom klubu. Rukometni klub Crvenka ide putem oporavka i sigurnim koracima ide ka sredini tabele, što je i jedan od ciljeva nakon kojeg sledi vrh tabele. Predstojeću pauzu od nedelju dana ekipa će iskoristiti kako bi naporno trenirali i odigrali prijateljsku utakmicu. U gostima sportskom centru Crvenka juče je bio i pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez koji je u razgovoru sa direktorom dao obećanje da će radovi na sanacija hale sportskog centra biti završeni do kraja 2019.godine. Prva etapa radova se već odvijaju na sanaciji krova hale.
Uz bolje uslove koji se očekuju rekonstrukcijom hale očekujemo i bolje rezultate našeg kluba. Nadamo se da ćemo sa ovim sjajnim timom vratiti naš klub u Super ligu, na mesto gde mu i pripada.