Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Somborska publika uživala u muzici benda „Trilogy“

Koncert Trilogy benda

Sinoć je, u sklopu četvrtog dana manifestacije „Somborsko leto“, održan spektakularni koncert poznatog rok benda „Trilogy“. Ovaj muzički sastav poznat je kako u Srbiji, tako i u zemljama regiona, a oni koji dolaze na njihove svirke znaju da je provod zagarantovan, što je pokazao i nastup pred somborskom publikom. Frontmen grupe, Dejan Saković, rekao nam je nešto više o samom nastupu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

„Sombor ima čime da se pohvali, pa evo i mi mali doprinos da damo„Somborskom letu“. Što se tiče nastupa benda „Trilogy“ kao i uvek puno energije, puno dobrog rokenrola, puno glasne muzike. Ono što je neka naša misija i želja jeste da što više mlađe publike dobije priliku da čuje taj gitarski zvuk, da čuju nešto što nije klasika, što mogu da vide na ostalim televizijama. Ja bih zaista da se zahvalim Gradu što nas je pozvao da učestvujemo na ovogodišnjem „Somborskom letu“, koje je zaista sjajna manifestacija“, poručio je Saković.

Podsećamo sve naše pratioce da će se sutra, 22. juna, sa početkom od 19 časova, održati tradicionalni „Somborski kotlić“, u sklopu koga će učešće uzeti „Tropico bend“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Tagovi:
Pročitajte još: