(VIDEO) Sutra otvaranje bazena u Odžacima-prvi dan ulaz besplatan

Bazen u Odžacima biće sutra otvoren i prvog dana rada, za sve posetioce, ulaz će biti besplatan.

Prema rečima pomoćnika predsednice opštine, Milorada Stanišića, ove godine, bazen ne samo što je kompletno rekonstruisan, već dobija i novi, ulepšan izgled, ozvučenje i video nadzor.

“Odradili smo kompletno behaton oko celog bazena, skinuli smo pločice, postavljen je tampon sloj, behaton, odradili smo javnu rasvetu za noćno kupanje, postavili smo reflektore, štedljive svetiljke smo stavili oko kompletno celog bazena, nove kante smo postavili, znači kompletno je bazen rekonstruisan. Filter postrojenje je rađeno, kupili smo nove ležaljke, suncobrane nove, postolja nova. Radili smo rekonstrukciju barijera dezinfekcionih. Odradili smo ukrašavanje bazena, rekonstrukciju tuševa, doradili smo jedan deo trščare, tako da se sad izvode radovi na postavljanju ozvučenja. Tako će bazen ove godine imati muziku i u toku su radovi na postavljanju video nadzora kako na postrojenju za filtraciju vode, tako i na kompletnom bazenu i šumicama”, rekao je Stanišić.

Upravnik bazena, Dragan Radić, potvrdio je da će bazen biti otvoren sutra i rekao da će cena ulaznice biti 150 dinara.

“Cena ulaznice će biti 150 dinara. Ja mislim da je to simbolično naspram ostalih bazena u Vojvodini i pozivam građane da u što većem broju dođu da se malo opuste”, rekao je Radić i dodao da će bazen sutra biti besplatan. Ulaznice se neće deliti, već će vrata bazena biti otvorena za sve.