(VIDEO) U Kljajićevu obeležena seoska slava, najbolji paprikaš skuvao Zoran Kljajić

Za sve posetioce i domaćine iz Kljajićeva, organizovan je niz sadržaja povodom slave sela, a obeležavanje slave započeto je programom za najmlađe, te takmičenjem u kuvanju palente, u organizaciji UŽ “Rubac”.

U kuvanju ribljeg paprikaša, snage je odmerilo preko 20 ekipa, a po oceni stručnog žirija, najbolji paprikaš je skuvao Zoran Kljajić, ekipa “Fox”. 

U zabavnom delu programa, prisutni su uživali u fantastičnom koncertu tamburaškog sastava “Đuvegije”.

Drugi dan obeležavanja seoske slave u Kljajićevu, dan Velike Gospojine, takođe je bio bogat kulturno-umetničkim, sportskim i zabavnim sadržajima, uz fantastičan koncert Sanje Đorđević i spektakularni vatromet koji je oduševio sve prisutne.

Nikola Šušnjar, član Saveta MZ Kljajićevo, istakao je da je prezadovoljan odzivom učesnika i posetilaca, uprkos lošim vremenskim uslovima, te zahvalio svima koji su uzeli učešće u realizaciji programa.

„Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim, ispred Saveta MZ Kljajićevo, svim učesnicima i posetiocima programa i da se zahvalim svim sponzorima i Gradu Somboru, koji su doprineli da se ova manifestacija realizuje“, rekao je Šušnjar.