(VIDEO) U subotu Banja Junaković otvara svoje bazene za kupače

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Banje Junaković počinje u subotu 4. jula. Na bazenima će biti moguće kupanje od 9:30 do 19 časova svakog dana uz bogat sadržaj koji nudi otvoreni bazen u Banji Junaković.

Po rečima direktorice “Banje Junaković” Dr Dragane Mrđenov, sama ponuda se neće menjati, ali će akcenat biti stavljen na bezbednost svih posetilaca bazena, kao i na mere zaštite od infekcije Kovidom 19:”Mi ćemo u subotu da otvorimo vrata našeg rekreativnog bazena za goste, a zbog svih ovih mera i epidemije Kovid virusom, mi ćemo preduzeti sve mere zaštite naših gostiju poštujući socijalnu distancu. Tu su dezo barijere, obavezno tuširanje pre ulaska u bazene, sa stazama koje će isto biti hlorisane, a mi apelujemo na naše goste da se drže socijalne distance i naravno da budu odgovorni i prema sebi i prema drugim gostima”, rekla je Dr Mrđenov. 

Cene ulaznica ostaju ne promenjene u odnosu na prošlu godinu, te su karte za odrasle 250 dinara, a za decu, đake, studente i penzionere, ulaznica će biti 150 dinara.