(VIDEO) U subotu Dan škole „Isa Bajić“

Direktorica „Isa Bajić“ škole Mirjana Ivić Mihajlović najavila je program povodom obeležavanja Dana škole, koji će se održati u subotu, 14. decembra sa početkom u 10 časova u sali Kulturnog centra u Kuli.

Učenici škole su rešili da Dan obeleže kao bajku, stoga će i program biti upravo takav. Direktorica je istakla da će taj dan nagraditi 34 učenika koja su uspešno startovala prethodne godine i ostvarila odlične rezultate na okružnim, republičkim takmičenjima, kao i školski hor, koji je dospeo do državnog nivoa i uspešni sportisti, koji takođe reprezentuju Školu.
Ovom prilikom, direktorica je pohvalila i učenike koji su nagrađeni na takmičenju iz matematike i istakla da je posebno ponosna na njih, jer su oni pokazali da je matematiku mnogo lakše naučiti, nego raditi bez nje.
Na kraju, direktorica je najavila projekat „Bezbedne školske rute na teritoriji opštine Kula“, koji je u realizaciji Auto-moto saveza Srbije, Saobraćajne policije i opštine Kula, gde će roditelji, učenici i nastavnici, ispunjavati Upitnik na osnovu kojeg će se doći do saznanja koja su to najkritičnija mesta na putu dece od kuće do škole. Na osnovu prikupljenih podataka, znaće se gde je potrebno da se uvede dodatna bezbednost, kako bi deca bila sigurnija u saobraćaju, rekla je direktorica Ivić Mihajlović.