Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Uručena priznanja najzaslužnijim apatinskim policajcima

Uručena priznanja najzaslužnijim apatinskim policajcima 4

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, danas je predsednica opštine Apatin, Dubravka Korać, upriličila prijem za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Apatin. Ona je pozdravila načelnika Policijske uprave Sombor, Jovana Reljića i prisutne goste, zahvalivši im se na predanom radu i posvećenosti službi. Korać je, takođe, iskoristila ovu priliku kako bi izrazila zadovoljstvo kvalitetnom saradnjom između institucija lokalne samouprave i Policijske uprave Apatin, a potom je uručila nagrade i priznanja apatinskim policajcima koji su se u proteklom periodu istakli svojim profesionalnim rezultatima.

„Želela bih da čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova njihov dan. Nadam se da ćemo kroz ovakve akcije i podrške i nagrađivanja i približavanja policije građanima, svi imati benefite u vidu veće bezbednosti“, istakla je Korać.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Pokloni i priznanja za najzaslužnije policajce, prema preporukama njihovih kolega, ove godine, pripali su Nikoli Rodiću, Draganu Vlatkoviću i Žaklini Krpjan. Nagrađena policajka, Žaklina Krpjan, koja radi kao forenzički veštak u Grupi za suzbijanje kriminaliteta, istakla je značaj ovog priznanja.

„Ovo predstavlja priznanje za naš rad i podsticaj da ubuduće još bolje obavljamo svoj posao. Ovo je poziv koji se voli i u njemu smo već toliko godina da svi zadaci su za nas pobedivi“, navela je Krpjan.

Pored predsednice opštine Apatin, događaju je prisustvovao i zamenik predsednice, Radovan Đukić, a iz lokalne samouprave ističu da će težiti tome da saradnja i partnerstvo između opštine i policije ostane na podjednako kvalitetnom nivou i u budućnosti, sa ciljem da zajedničkim snagama čine teritoriju opštine Apatin bezbednom.

Tagovi:
Pročitajte još: