(VIDEO) Veliko interesovanje za „Pijacu lepih stvari“

Turistička organizacija opštine Kula sprema novo iznenađenje za sve posetioce koji u četvrtak i petak dođu na „Pijacu lepih stvari”. Dvodnevni program će se održati u ulici Josipa Kramera od 8 do 19 časova.
Organizator se potrudio da izađe u susret svim izlagačima, kojih je ove godine preko 80, a dolaze iz raznih gradova Vojvodine, ali i iz Srbije. Ulica će biti prepuna raznih proizvoda: od džemova i sokova od aronije, proizvoda od bundeve i lavande, pa sve do lekovitog bilja i ručnih radova. Pored prozvođača cveća učešće su potvrdili pčelari, poslastičari, konditori, kao i razna udruženja građana.
Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula, pozvao je sve zainteresovane građane da posete „Pijacu lepih stvari“ za koju trenutno vlada veliko interesovanje izlagača i prodavaca. Prijavljeno je više od 80 izlagača iz Srbije, koji su jedva dočekali da ih neko pozove kako bi, posle duže pauze, bili u prilici da prodaju svoje proizvode. Oko 30 izlagača je sa teritorije opštine Kula, dok je ostatak iz drugih delova Srbije, rekao je Stanković
Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Kula, a uz podršku Turističke organizacije opštine Kula i Udruženja žena „Ideja“ iz Kule.
Organizatori napominju da je obavezno poštovanje svih mera prevencije i zaštite u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid-19.