Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Vesić razgovarao sa meštanima Svetozar Miletića

Goran Vesić i Antonio Ratković

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić, sa svojim saradnicima, obišao je danas naseljeno mesto Svetozar Miletić, kako bi razgovarao sa građanima ovog mesta o aktuelnim temama, ali i kako bi najavio realizaciju nekoliko važnih projekata koji će se sprovoditi na čitavoj teritoriji Grada Sombora.

U razgovoru sa poverenicima Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sombor, Dušankom Golubović, Antoniom Ratkovićem i Vladislavom Živanovićем, kao i sa samim građanima, Vesić je istakao važnost ulaganja i razvoja infrastrukture, sa ciljem poboljšanja uslova života na ovim prostorima.

„Razgovarali smo naravno o onome što je ovde možda najvažnije, a to je kanalizacija. U okviru projekta „Čista Srbija“, Sombor je već potpisao projekat za izgradnju kanalizacije, sada ćemo proširiti taj projekat i sa naseljem Svetozar Miletić, koji bi trebalo da krenemo do kraja 2024. godine, i da tu uradimo i postrojenje za preradu otpadnih voda. Obavestio sam ih o izgradnji „Smajli“ saobraćajnice, koja će za ovaj kraj značiti mnogo, potpuno će oživeti ne samo Sombor, već sva mesta koja su u somborskoj opštini“, zaključio je Vesić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Takođe, reči je bilo i o rekonstrukciji pruge Vrbas-Sombor i same Železničke stanice u Somboru, zatim o revitalizaciji puta Kljajićevo-Telečka, te o konstrukciji mosta na Velikom Bačkom kanalu, ali i o rekonstrukciji mnogih drugih važnih puteva i budućim ulaganjima u Dunav kroz projekat „Zaplovimo Srbijom“, kojima će, prema rečima Vesića, čitava teritorija Grada Sombora postati interesantna za investiranje.

Jedan od poverenika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sombor, Antonio Ratković, iskoristio je ovu priliku kako bi napomenuo da je u proteklom periodu na teritoriji Grada Sombora, urađeno dosta toga, ali i da izrazi zadovoljstvo što su u planu i brojni drugi projekti.

„Svedoci smo da u prošloj godini blizu 20 km državnih puteva je rekonstruisano, kada dodamo i sredstva Grada za uređenje lokalnih puteva, mogu sa zadovoljstvom da kažem, da kada govorimo o putnoj infrastrukturi, smo mnogo uradili. U narednom periodu očekuje nas veoma važan projekat, rekonstrukcija Apatinskog mosta preko Velikog bačkog kanala, veoma značajan za nas“, istakao je Ratković.

Ratković je dodao da će se i u budućnosti nastaviti sa ulaganjima u infrastrukturu, ali ne samo kada je u pitanju drumski saobraćaj, već da će se raditi i na razvoju i unapređenju železničkog i vodnog saobraćaja.

Tagovi:
Pročitajte još: