fbpx
10°C
Clear sky

(VIDEO) Vladimir Gubaš: Titula je ostvarenje sna svih boksera u Somboru

Medalje

U majstorici bokserskog plej-of finala između bokserskog kluba Sombor i beogradske Crvene zvezde, po prvi put u svojoj istoriji somborski bokseri postali su prvaci Srbije.

Bokseri Sombora pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 12:10, a titulu Somborcima doneo je Igor Rogić, koji je u poluteškoj kategoriji do 81 kilogram savladao Aleksandra Šerifovića rezultatom 4:1.

Jedan od junaka pobedničkog tima Vladimir Gubaš, rekao je da je to ostvarenje sna svih boksera u Somboru:“Za mene je to veliki uspeh, kao i za naš klub i grad. Mi smo prošle godine prvi put u istoriji ušli u Prvu ligu Srbije, a sad smo evo osvojili i prvi put u istoriji ligu“, rekao je Gubaš.

Po rečima Stojana Kneževića trenera BK Sombor, bez ogromne podrške grada Sombora, ovaj uspeh ne bi bio moguć:“Grad Sombor već godinama, od kada BK Sombor aktivan, pomaže nesebično. Pogotovo gradonačelnik, predsednik Skupštine, jedna velika skupina ljudi koja je uspela da se skupi, sklopi i da funkcioniše da nema zavisti i ljubomore i sujete i zato smo i uspeli“, rekao je Knežević.

Pobede u svojim mečevima u majstorici finala zabeležili su Igor Rogić, Omer Ametović, Semiz Aličić, Antonio Biset, Mađi Jababu i Vladan Babić, a zajedno sa njima na putu do trona šampiona borili su se još Rade Joksimović, Nazif Sejdi, Vladimir Gubaš, Veljko Ražnatović, Miloš Terzić kao i juniori Severdžan Gaši, Vladica Mišković i Sead Ikanović.

Tagovi:
Pročitajte još: