Sastojci:
- 150 g džema od jagoda (ili voća po izboru)
- 500 g mešanog bobičastog voća (ili voća po izboru)
- 350 ml slatke pavlake
- 450 g krem sira
- 350 g šećera u prahu
- 1 kašika arome vanile
- 250 g piškota
Priprema:
Zagrejte džem u mikotalasnoj ili na ringli, dok ne postane tečan. Dodajte mu voće i promešajte. Ostavite sa strane.
U velikoj činiji umutite slatku pavlaku. Ostavite sa strane.
U drugoj činiji, umutite krem sir sa šećerom u prahu i aromom vanile, dok ne postane kremasto.
Koristeći špatulu, lagano umešajte slatku pavlaku u umućeni krem sir, šećer i vanilu.
U staklenu činiju ili u čaše, poređajte sloj piškota, po želji možete da ih izlomite na komade. Preko piškota stavite mešavinu džema i voća, a zatim red krema od sira i slatke pavlake. Ređajte slojeve dok ne utrošite sastojke. Završite filom.
Preporučljivo je da poslasticu ohladite nekoliko sati, kako bi voće pustilo sok koji će piškote upiti.
Prijatno!