Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Vučić o pismu opozicije i zahtevu za izbore: Biće zadovoljni odlukom, jedino se plašim da će biti nezadovoljni narodom

Vučić

Predsednik Srbije, nakon obeležavanja početka radova na fabrici Palfinger, odgovara na pitanja novinara o aktuelnim društveno-političkim i ekonomskim temama.

-Pročitao sam pismo opozicije, oni kažu da izbori moraju da budu raspisani do kraja decembra, što znači da bi najkasnije po njima, jer oni su valjda bogovi s neba, trebalo da budu održani najkasnije do 2. marta. Videću, možda bude i pre tog roka, do kraja meseca će dobiti odgovor, rekao je predsednik.

On je istakao da ne zna što su lagali četiri meseca.

-Pretili su da će nas batinati, vešati ukoliko raspišem izbore, a sad traže da ih raspišem najkasnije do kraja decembra. Možda nisu to mislili, ko će znati, ja čitam šta je napisano. Biće zadovoljni odlukom. Jedino se plašim da će biti nezadovoljni narodom, jer to što izmišljate svakog dana ne znači da ste ljude ubedili. Možete meni da pričate o četvrtastoj zemlji, ali ja neću poverovati. Jel treba ljudi da poveruju da je bolje da imaju 500.000 manje zaposlenih, da fabrike budu zakatančene? rekao je Vučić povodom zahteva opozicije.

O strahu opozicije od povećanja cenzusa sa tri na pet odsto, Vučić je ironično primetio da se sigurno ne plaše jer će sigurno pobediti, bar prema brojkama koje oni predstavljaju.

-Za 25 dana imamo fantastičnu vest za Niš, imamo pregovore sa velikom kompanijom. Ako to uspemo, obavestićemo vas za mesec dana. U Čačku ima nova investicija, a ovo je druga godina rata i Nemačka je u recesiji, podsetio je Vučić.

Tagovi:
Pročitajte još: