Za ambulantu u Liparu opredeljeno 600 000 dinara

Predsednik Skupštine opštine Kula, Vladimir Đurović i direktor Doma zdravlja Kula, Dr Žarko Ševin obišli su danas ambulantu u Liparu, kako bi zajednički dogovorili prioritetne radove, jer je lokalna samouprava opredelila 600.000,00 dinara za rekonstrukciju ovog objekta.
Direktor Ševin je podsetio da je objekat napravljen 1938. godina, a da sa građevinskog aspekta postoje brojni nedostaci, počevši od temelja do samog stila gradnje.

-Lokalna samouprava je opredelila 600.000,00 dinara za sanaciju ovog objekta. Napraviće se predmer i predračun radova i videće se da li su uopšte ta sredstva dovoljna ili će biti neophodno povećati taj iznos sredstava, rekao je direktor Ševin. On je dodao da u ambulanti postoje ozbiljni problemi sa stolarijom, olucima i to je ono što treba da se reši u mesecima koji dolaze.

Predsednik Skupštine opštine Kula, Vladimir Đurović je istakao da se nada da će opredeljena sredstva biti dovoljna i dodao da će lokalna samouprava učiniti sve što je neophodno kako bi objekat služio svojoj nameni. Đurović je rekao da će objekat prvenstveno sanirati kako bi zdravstveni radnici koji rade u ovim teškim trenucima, imali normalne uslove za rad, kao i za sve građane Lipara, kako bi dobili ambulantu kakvu i zaslužuju.