Za najmlađe Apatince pozorišna predstava „Bez alata nema ni zanata“

U subotu, 19.09.2020. godine,sa početkomu 11 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin,biće odigrana predstava za decu mlađeg uzrasta „Bez alata nema ni zanata”.

Prema opisu predstave, radnja se odvija u jednoj maloj poslastičarnici gde se, pored kolača, spremaju i razne druge čarolije. Ovi veseli poslastičari uveseljavaju decu smešnim pričama i anegdotama. Poslastičarnica postaje najpoznatija u kraju. Jednog dana im stiže neobičan paket od nepoznatog obožavaoca, a u  paketu se nalaze pozorišne lutke.

Nakon toga, počinje igra u kojoj se pravi pozorišna predstava koja nas uči  o tome da u svakom poslu možemo biti uspešni i cenjeni ukoliko imamo znanje, a znanje je osnovni alat za svaki posao. Deca kroz ovu komičnu igru pozorišta uče vrednosti znanja i umeća. Predstava je autorska, uz obradu motiva i junaka poznatih deci u savremenom svetu. Protkana je primerenom muzikom,  unikatnim lutkama, a scenografija dočarava svet u kome se odigrava radnja predstve.

U predstavi igraju glumci Cvetin Aničić i Ružica Bojović, autor teksta i režija: Cvetin Aničić, scenografija: Aleksandra Kuđeljić, a izrada lutaka: Monika Jovanov.

Cena ulaznice je 150 dinara.

Karte se mogu kupiti na blagajni, na dan predstave počevši od 9.30 časova. Broj mesta je ograničen, budući da će se predstava odigrati uz poštovanje svih propisanih mera.