fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Zakazana Sednica Skupštine grada

Osma sednica Skupštine grada Sombora zakazana je za 30. novembar 2016. godine, u  9.00 časova, u velikoj sali zgrade lokalne samouprave (Županija, Trg cara Uroša 1). Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić odbornicima je uputio saziv i predložio da se  na sednici razmotri i odluči o 18 tačaka dnevnog reda.

Odbornici bi prvo trebalo da razmotre izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za 2016. godinu, za period januar – septembar 2016. godine,  potom predloge odluka o pokretanju likvidacionih postupaka u preduzećima JP „Direkcija za izgradnju grada Sombora“  i JP za prostorno i urbanističko planiranje „Urbanizam“ i zaštitu spomenika kulture, te predloge odluka o razrešenju vršilaca dužnosti direktora u navedenim preduzećima.

Odbornici bi trebalo da se izjasne i o promeni osnivačkkog akta u preduzeću JKP „Zelenilo“ i Predlogu odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad KP „Vodovod“ Bezdan i Predlogu odluke o osnivanju JKP „Vodovod“ Bezdan.

Odbornici će odlučiti i o drugim pitanjima, odnosno tačkama dnevnog reda – navodi se u dopisu Poslova informisanja i odnosa sa javnošću Gradske uprave grada Sombora.

Tagovi:
Pročitajte još: