fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ženama se ovo baš neće svideti: Čega bi se sve muškarci odrekli da bi uštedeli za ljubavnicu

Ljubav

Ne zatvaramo oči pred istinom, svesni smo da mnogi muškarci imaju ljubavnice sa kojima često provode i više vremena nego sa svojom suprugom i decom.

A da bi postigli da sede na dve stolice, potrebno je i da se nečega odreknu, pa je prosto zanimljivo istražiti čega bi se oni to odrekli za više vremena sa „drugom ženom“.

Novo istraživanje koje je na sprovela internet stranica za spajanje parova “IllicitEncounters.com”, obuhvatilo je 900 muškaraca. Podaci pokazuju da bi se većina muškaraca odrekla nekih svojih omiljenih hobija ili novca kako bi mogli da budu s ljubavnicom.

I tako statistika kaže da 16 odsto muškaraca koji imaju (ili su imali) ljubavnicu radije ne bi kupili novi automobil, a 15 odsto njih radije bi odložili planirano uređenje doma (svog, u kojem žive sa suprugom i decom). Čak ni fudbal nije toliko važan, pa bi 15 odsto nevernih muškaraca lagano žrtvovali već plaćene karte za fudbalske ili neke druge utakmice.

Osim toga, 11 odsto njih bi zbog ljubavnice odustalo od članstva u teretani, 10 odsto bi odložilo kupovinu novog mobilnog telefona, a 6 odsto njih bi žrtvovalo i godišnji odmor samo da ne bi prestali da se viđaju sa ljubavnicom.

I koliko vam sve ovo navedeno zvuči grozno, sledi nešto što će tek zgroziti žene. Čak četvrtina ispitanih muškaraca bi uštedeli novac tako što bi prestali da odlaze na večere sa suprugom, samo kako bi negde mogli da odu sa ljubavnicom.

Tagovi:
Pročitajte još: