“Žuto-crni” dva od dva, u petak premijera pred domaćom publikom

I druga pobeda u Novom Sadu u 10-ak dana za Klub malog fudbala “Apa-fustal”. Ovoga puta Apatinci su nadigrali KMF “Tango” iz Novog Sada sa 4:3 (1:2) i tako sa maksimalnim učinkom ulaze u prvu utakmicu u novoj sezoni koju će igrati pred svojom publikom. Golove za goste postigli su Paunović 2, Bojić i Timar.

Iako bez preteranih ambicija tim iz Apatina je uspeo da naniže dve pobed i pokaže svojim rivalima da će “žuto-crni” biti tvrd orah svim svojim protivnicima kako u Apatinu tako i na svim gostovanjima i da se bodovi neće rasipati kako su to neki očekivali.

Sa malo više respekta gosti su ušli u ovaj meč i dozvolili Novosađanima da do 13. minuta igre steknu prednost od 2:0. Do kraja poluvremena nešto bolju igru Apatinci krunisali su golom i vratili rezultatsku neizvesnost.

U nastavku totalno druga priča, preokret i vođstvo “Apa-fustala” od 4:2 sve do poslednjeg minuta kada “Tango” uspeva da dodatno ublaži poraz i postigne svoj treći gol.

Naredni meč “Apa-futsal” igra u petak od 21 sat, a u goste im dolazi ekipa “Leteći Bajmočanin” koja kao i naši futsaleri ima maksimalan učinak iz dve odigrane utakmice.

Izvor: Radio Dunav