fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Udruženim radovima okružnih komunalnih preduzeća do uređenijih i lepših Odžaka

Prethodnu radnu nedelju JKP ″Usluga″ otpočela je velikom akcijom uređenja Odžaka, uz podršku komunalnih preduzeća JKP ″Zelenilo″ i JKP ″Prostor″ iz Sombora, JKP ″Naš Dom″ iz Apatina, JKP ″Komunalac″ iz Kule, JKP ″ Ruskom″ iz Ruskog Krstura, JKP ″Radnik″ iz Sivca, JKP ″Tvrđava″ iz Bača i JKP “Vodovod” iz Crvenke.

Orezane su i uklonjene grane, kao i šiblje i drugo rastinje iz kanala. U “C bloku” su postavljene klupe, otpočeli su radovi na postavljanju zaštitne ograde oko kontejnera, a na dečijem igralištu “Torpedo” započeti su pripremni radovi na postavljanju česme. Takođe, u “Pejtonu” je uklonjen šut i izvršeno je ravnanje terena, dok je na raskrsnici ulica Ive Lole Ribara i Beogradske, popunjena rupa struganim asfaltom. U Njegoševoj ulici je takođe urađeno nanošenje struganog asfalta, kao i priprema pred asfaltiranje ulice.

U nastavku radne nedelje vršeni su zamena pregorelih sijalica na stubovima javne rasvete, završni radovi na postavljanju česme na igralištu i postavljanje ograda oko kontejnera u centru Odžaka. U sredu su nastavljeni radovi na izgradnji pijačnog prostora u Bogojevu, dok su u četvrtak izvršeni čišćenje i zamena fekalnih pumpi, mašinsko čišćenje bankina iz pravca Ratkova i Deronja, kao i ulica u naseljenom mestu Odžaci, Lalić i Karavukovo. Pored toga, završeni su radovi na postavljanju zaštitnih stubova i uređenju divlje deponije iza “Tipografije” i ravnanje struganog asfalta prema Ratkovu. Postavljene su kante u Ulici Ive Lole Ribara kod parka, dok je u ulici Milana Tepića nastavljeno sa utovarom grana.

Kraj radne nedelje obeležili su završni radovi na uređenju bare u Laliću, zatim uređivanje dela oko groblja u Odžacima, orezivanje grana u Bačkom Gračacu, kao i zamena pregorelih sijalica na stubovima javne rasvete u Karavukovu. U naseljenom mestu Deronje, izvršeno je pranje bazena i ispiranje vodovodne mreže.

Tagovi:
Pročitajte još: