fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci obišao Dom zdravlja, ambulantu i Crveni krst

Povodom aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19 komandant štaba za vanredne situacije Goran Nikolić svakodnevno održava sastanke sa članovima štaba gde se planiraju dnevne aktivnosti za taj dan.

Na današnjem sastanku Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci komandant štaba Goran Nikolić je ostakao da je komunikaciju sa Domom zdravlja, policijskom stanicom u Odžacima, javnim komunalnim preduzećima, Centrom za socijalni rad i Crvenim krstom odlična i svakodnevna i da svi obavljaju svoje dužnosti savesno i predano.

Komandant štaba Goran Nikolić je na današnjem sastanku istakao da zdravstvenim radnicima svi dugujemo veliku zahvalnost i pozdravio sve ljude koji ih svako veče pozdravljaju aplauzima u našoj opštini.

Direktor Doma zdravlja Steva Panić je izvestio članove opštinskog štaba da je u svim ambulantama sve pod kontrolom i da je svuda dobra organizacija, u šta su se članovi Opštinskog štaba za vanredne situacije i uverili današnjim obilaskom Doma zdravlja u Odžacima, kao i zdravstvenih ambulanti u Bačkom Brestovcu i Bačkom Gračacu.
Takođe , članovi štaba su posetili Crveni krst u Odžacima.

Tagovi:
Pročitajte još: