Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Kompanija “Mozzart bet” donirala 350 paketa za najugroženije stanovništvo Grada Sombora

Dodela Mozzart bet paketa

Kompanija „Mozzart bet“ pridružila se akciji donacije paketa za stanovništvo koje se nalazi u teškoj situaciji, a kojem je tokom vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa COVID 19 neophodna dodatna pomoć.

Ukupno 500 doniranih paketa, koji sadrže proizvode kućne hemije i prehrambenih proizvoda, namenjenih za Sombor (350) i Apatin (150) juče su upakovani u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru.

Ovom prilikom gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović istakla je da će 350 paketa namenjenih za Sombor biti podeljeno najugroženijim sugrađanima.

„Ova donacija obuhvata 350 paketa koji će u najskorije vreme biti podeljeni našim sugrađanima koji se nalaze u teškoj situaciji. Kako bi opredeljena pomoć stigla na adrese svih korisnika svoj doprinos dali su, kako predstavnici Mozzart kladionica, tako i predstavnici Gradske uprave u Somboru, koji su zajedničkom akcijom upakovali sve pakete i učestvovaće u njihovoj kompletnoj distribuciji“, rekla je gradonačelnica.

Podela paketa počela je danas, a njenoj distribuciji prisustvovao je i član Gradskog veća za oblast zdravstva i socijalne zaštite dr Dalibor Forgić.

„Kompanija „Mozzart bet“ je ove pakete obezbedila za veći broj lokalnih samouprava u Republici Srbiji i jedna od njih je Grad Sombor. Vrednost ovih 500 paketa koji su obezbeđeni za Sombor i Apatin je oko milion dinara. “Grad Sombor se zahvaljuje u ime svojih sugrađana na ovom velikodušnom i humanom gestu”, rekao je ovim povodom i dr Dalibor Forgić.

Tagovi:
Pročitajte još: