fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Besplatna škola plivanja u Apatinu

Sva deca bi trebalo da nauče da plivaju od malih nogu. Uverenje da je vašem detetu prijatno u vodi i oko nje je od suštinskog značaja za njihovu sigurnost. Takođe, plivanje je i sport koji je, po mišljenju većine stručnjaka najkorisniji za zdravlje, očuvanje kondicije i skladan psiho-fizički razvoj čitavog organizma. Ono opušta, blagotvorno deluje na psihu, kardio-vaskularni sistem, pluća, razvoj mišićnog i zglobnog aparata. Pomaže pri otklanjanju ili ublažavanju deformiteta kičmenog stuba i drugih obolenja. A svakako je i pravi izbor za prevenciju telesnih deformiteta i gojaznosti.

U skladu sa tim, i u želji da nakon dugog perioda restriktivnih mera uslovljenih pandemijom virusa Covid19, ovo leto deci učini lepšim, zabavnijim i boljim, Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Junaković” u saradnji sa Sportskim savezom opštine Apatin, pripremila je poseban program za najmlađe Apatince, a to je besplatna škola plivanja. 

Uz pomoć profesora fizičkog vaspitanja i licenciranih trenera, uz mnogo kreativnosti, pozitivne energije i lepog druženja, sva deca uzrasta od 5 do 14 godina mogu da nauče da plivaju. 

Škola je organizovana u tri smene, svakog radnog dana od 9 do 11 časova, u periodu od 28.06. do 27.07.2021. 

I smena od 28.06. do 06.07.

II smena od 07.07. do 15.07.

III smena od 19.07. do 27.07. (sela opštine Apatin)

Polazak je ispred škole u 8h45min, povratak u 11h15min. na istom mestu.

„Mi se nadamo velikom broju dece, jer želimo da im ovo leto učinimo mnogo lepšim nego prethodne godine. Da nauče da plivaju i da uživaju na našim bazenima“, rekla je direktorka Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Junaković”, dr Dragana Mrđenov.

Tagovi:
Pročitajte još: