fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Mladost povela, pa osetila bes šampiona: Katai ugasio san Lučanaca

Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i 13. pobedu u Superligi ove sezone, jer su u Lučanima protiv Mladosti slavili ubedljivu pobedu 1:5 (1:1).

Golove za pobednike postigli su su Aleksandar Katai u 31, 54, 65, Gelor Kanga u 59, Mirko Ivanić u 61. minutu dok je za domaće precizan bio iskusni Milan Bojović u 9. minutu.

https://twitter.com/czvvesti/status/1462401315540287496?s=20

U duelu timova sa spuštenim gardovima Mladost je mogla da se bori samo da ostvari dobar “umetnički dojam” protiv favorizovanog rivala iz Ljutice Bogdana i kada bi se ocenjivalo samo prvih 45 minuta, možda bi takvu ocenu mogli da dobiju.

Sve kasnije što se dešavalo odigravalo se potpuno nezavisno od njihove volje. Zvezda je posle Bojovićevih 1:0 u 9. minutu propustila pet prilika, pogodila jednu stativu preko Pavkova i kada je led probio Katai u 31. minutu, onda je jedino pitanje bilo koliko će još puta solidni golman domaćih Ivan Kostić morati da vadi loptu iz mreže.

Prvo je Zoran Danoski promašio odličnu priliku, kao i na kraju prvog poluvremena kada je akciju zakomplikovao Saša Jovanović. da bi u nastavku Kostić čak četiri puta vadio loptu iz gola u periodu od 54. do 65. minuta.

Kao na školskom igralištu Lučanci su posmatrali kako im na svaka dva minuta pogađaju gol, bez snage i volje da tu kanonadu nekako zaustave. Na kraju mogu biti srećni što je samo “petarda” pukla, jer prema igru u drugom poluvremenu zaslužili su tuce golova.

Izvor: 24 sedam

Tagovi:
Pročitajte još: