Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Gregor Sekulić najbolji mlađi junior Vojvodine

Gregor Sekulić

Atletski savez Vojvodine uručio je priznanja najboljim atletičarima iz Pokrajine za postignute rezultate za proteklu 2022. godinu. Skoro sva priznanja otišla su u ruke atletičara novosadske Vojvodine.

Goran Obradović, predsednik Atletskog saveza Vojvodine obraćajući se prisutnima izjavio je da se savez za 102 godine postojanja u 2022. godini upisao zlatnim slovima.

„Naši atletičari su osvojili sve što je moglo da se osvoji, svetsko juniorsko zlato, dva zlata na Mediteranskim igrama, tri titule na Balkanskom prvenstvu, jedno evropsko i jedno svetsko zlato. Teško da će tako nešto da se ponovi u bliskoj budućnosti, ali na nama je da svim atletičarima i trenerima obezbedimo što bolje uslove za rad i da radimo na tome da se popravi status trenera“, kazao je Obradović.

Među nagrađenima našao se i atletičar Atletskog kluba „Maraton“, Gregor Sekulić, koji je proglašen za najboljeg mlađeg juniora Vojvodine.

Da podsetimo, Sekulić je proglašen najboljim atletičarem Srbije u kategoriji starijih pionira za 2021. godinu. Gregor je pionirski prvak Srbije u tri discipline – 100m prepone, skoku uvis i skoku udalj. Krajem decembra 2021. godin,. postigao je do sada važeći dvoranski državni rekord u skoku udalj koji iznosi 6.62 metra.

Pored njega nagređeni su: Ivana Vuleta i Vedran Samac (seniori), Tamara Milutinović i Slavko Stević (mlađi seniori), Adrijana Vilagoš i Strahinja Radaković (stariji juniori), Dunja Sikima (mlađi juniori), Mina Mijatović i Nebojša Ilić (stariji pioniri), Ksenija Mrkela i Aleksa Bajin (mlađi pioniri).

Goran Obradović je najbolji trener, a AK Vojvodina je najuspešniji klub za 2022.godinu.

Tagovi:
Pročitajte još: