Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Luka neće platiti sahrane stradalih anđela! Grad Beograd je to već uradio

najnovija vest

Košarkaš Dalasa Luka Dončić imao je želju da njegova fodnacija pokrije troškove sahrana poginulih u masakru u školi Vladislav Ribnikar, ali je pre njega to učinio Grad Beograd.
Slovenac je najavio da će na svaki mogući način pomoći žrtvama pucnjave u kojoj je stradalo osmoro dece i portir.

– Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenom ovom tragedijom. Kroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima i porodicama pogođenim pucnjavom. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kako detalji budu postajali dostupni – poručio je Dončić na Tviteru.

Grad Beograd reagovao je pre Slovenca i snosiće troškove sahrana, ali će NBA as preko svoje fondacije i na druge načine moći da pomogne porodicama nastrdalih.

Dončić je najavio da njegova fondacija želi da finansira i sve što je potrebno za savetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz traumu tokom i posle masakra u Beogradu.

Slovenački košarkaš veliki je navijač Crvene zvezde, a klub sa “Malog Kalemegdana” pozdravio je njegov gest vredan divljenja.

– Naravno da iskreno pozdravljamo kao klub gest Luke Dončića koji je pokazao da saoseća sa celim srpskim narodom u ovoj tragediji. Još jednom je pokazao ono što znamo da je čovek velikog srca! – poručili su za Informer iz Crvene zvezde.

Tagovi:
Pročitajte još: