fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

„BSK“ dočekuje ekipu iz Brega

fudbal - lopta

U nedelju, 21. maja, igraju su svi mečevi 24. kola somborskog prvog razreda. Četiri ekipe su i dalje u igri za prvo mesto, koje direktno vodi u viši rang i drugo mesto koje vodi u baraž za popunu Područne fudbalske lige Sombor.

Najzanimljiviji meč igra se u Bačkom Brestovcu, gde se sastaju „BSK“ i „Dinamo 1923“ iz Bačkog Brega. Domaćin je na trećem mestu, gosti mesto niže, s tim da imaju isti (52) broj bodova. BSK-ovi su u seriji od četiri vezane pobede, dok gosti dolaze sa dva uzastopna kiksa.

Drugoplasirana Kula dočekuje „Terekveš“, koji je prošlog vikenda neočekivano poražen na domaćem terenu od „Poleta“ iz Rastine. Vodeći Sivčani gostuju u Rastini pretposlednjem timu lige.

Borba za opstanak je takođe postala neizvesna. Trenutno se ne zna koliko ekipa napušta ovaj rang, s obzirom da se čeka rasplet u višim ligama.

„Mladost“ iz Kruščića ima najlakši zadatak, jer gostuje u Telečkoj. „Radnički“ igra sa „Zadrugarom“, dok OFK „Odžaci“ gostuju u Šantiću.

Najbezbrižniji susret odigraće dva imenjaka, sa Bukovca i Deronja.

U poslednjem rangu sastaju se „Graničar“ i „Jedinstvo Lemeš“, dva vodeća tima lige. Domaćin je već obezbedio prolaz u prvi razred, jer ima devet bodova prednosti.

Zanimljivi mečevi se očekuju u Ribarevu, gde gostuje „PIK“, ali i u Sonti, gde se sastaju dva poslednja tima lige.

Svi susreti počinju od 17 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: