Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Zvezda ubedljivo savladala Vojvodinu na startu Superlige Srbije

Crvena zvezda

Šestostruki uzastopni šampion, Crvena zvezda, počela je ubedljivom pobedom novi šampionat Superlige Srbije, pošto je kao domaćin savladala Vojvodinu rezultatom 5:0.

Domaćin je pred 16.213 navijača poveo već u 12. minutu sa penala. Glavni arbitar Aleksandar Živković je duel Busnića i Olajinke u šesnaestercu okarakterisao kao prekršaj, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Žan-Filip Kraso. Busnić je u 25. minutu dobio drugu javnu opomenu, pošto je “požuteo” prethodno kad je dosuđen penal, a u 45. minutu Zvezda je duplirala prednost autogolom Milosavljevića. Kraso je drugim golom na meču, posle asistencije Kangve, povećao na 3:0 u 53. minutu. Na 4:0 povećao je rezervista Vladimir Lučić u 70. minutu, kad je postigao lep gol sa oko 14, 15 metara posle asistencije Bukarija. Konačan rezultat postavio je Bukari u 80. minutu posle odličnog solo prodora.

Zvezda će u drugom kolu narednog vikenda ugostiti Napredak, dok će Vojvodina, koja je igrala u kombinovanom sastavu, na teren već u četvrtak, kad dočekuje APOEL u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a zatim će u nedelju u derbiju 2. kola Superlige ugostiti Partizan.

Tagovi:
Pročitajte još: