Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Krompir punjen tunjevinom

Krompir punjen tunjevinom

Sastojci:

  • 1 konzerva tunjevine
  • 6 krompira
  • 1 veza mladog luka ili praziluk
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 50 g neutralna pavlake
  • so i biber, po ukusu

Priprema:

Obarite krompire u ljusci, zatim ih isecite na pola i pažljivo kašičicom izdubite.

Luk ili praziluk isecite na sitne kocke i izmešajte ga sa tunjevinom.

Dodajte izdubljene ostatke od krompira, neutralnu pavlaku, posolite i pobiberite i dobro izmešajte.

Dobijenom smesom punite krompire.

U posudu za pečenje sipajte 50 do 100 ml vode. 

Krompire prelijte maslinovim uljem i stavite da se peku na 200 stepeni 25 do 30 minuta.

Prijatno!



Tagovi:
Pročitajte još: