fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Fudbaleri Odžaka porazom umanjili šanse za opstanak

Porazom od Kolubare na domaćem terenu u Kuli rezultatom 0:1, fudbaleri Odžaka umanjili su sebi šanse za opstanak u Prvoj ligi Srbije. Gosti iz Lazarevca koji se takođe bore za opstanak, došli su do pobede u nadoknadi vremena i kući su odneli vredna tri boda.

Prvo poluvreme proteklo je u znaku neiskorišćenih šansi za postizanje gola koje su se ređale na obe strane. U drugom delu utakmice ekipa Odžaka je imala terensku inicijativu, ali nije uspevala da zatrese mrežu protivnika.

Usledila je kazna u trećem minutu sudijske nadoknade kada je igrač Kolubare Čolović preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao nemoćnog golmana domaćih Kronića.

Posle novog kiksa na domaćem terenu, Odžacima predstoji grčevita borba za svaki bod u preostala četiri kola. U sledećem kolu “crveni” dočekuju ekipu Inđije.

Rezultati 26. kola:

Odžaci – Kolubara 0:1,

Budućnost – Mačva 1:3,

BSK – Radnički 1:1,

Jagodina – Bežanija 1:1,

ČSK Pivara – Proleter 1:0,

Inđija – Dinamo 2:0,

Sinđelić – Zemun 2:3 i

OFK Beograd – Sloboda 1:3.

Na tabeli Odžaci na 13. mestu imaju 26 bodova, isto koliko i BSK iz Borče koji je na stepenici niže. Iza ove dve ekipe nalazi se Kolubara sa 25 i već otpisani OFK Beograd sa 13 bodova. Sinđelić na 12. mestu ima tri boda više od ekipe Odžaka, a jedanaesta ČSK Pivara je sakupila 31 bod.

Izvor: Radio Odžaci

Tagovi:
Pročitajte još: