fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

5 načina da već sada uredite dom u prazničnom duhu

Ko će dočekati kraj decembra? Već sada možete početi sa dekorisanjem svog doma ili barem početi da razmišljate o tome. Dobra organizacija je pola posla i slobodno se vodite time.Osmislite kako i vaš dom će biti veći deo zime uređen tako da ne poželite nigde da idete. Delimo s vama 5 saveta vezanih za temu praznične dekoracije koji će vam sigurno biti od pomoći.

uredjenje-kuce1

  1. Boje

Praznična dekoracija ne mora biti u klasičnim bojama, poput crvene i zlatne. Plave, ljubičaste, bele, srebrne i zelene nijanse mogu izgledati jednako sjajno. Vodite se ukrasima koje već imate i bojama vašeg doma. Zapišite šta vam nedostaje kako bi sve bilo u tonu ili kako bi se sve slagalo.

uredjenje-kuce2

2. Detalji

Detalji su vrlo, važni. Nije sve u novogodišnjoj jelci. Najbolje od svega je što većinu detalja možete napraviti sami, uz malo inspiracije, mašte i kreativnosti. Detalje možete staviti na zid, prozor, police, sto ili gde vam se učini da je zgodno.

uredjenje-kuce3  uredjenje-kuce4

3. Jelka

Jelka je veoma važna, ne samo zbog poklona koji vas čekaju ispod.

 jelka
4. Lampice

Ukrašavanje jelke je poseban i magičan ritual. Neka i ukrasi budu baš takvi. Pored klasičnih, dodajte nešto neobično i nesvakidašnje što će se lepo uklopiti, na primer, cvet ili slatkiš. Kakva je to praznična dekoracija bez lampica?Izaberite dogovarajuće boje, međutim, s belom nema greške. Lampice nisu samo za jelku. Možete ih iskoristiti za dekorisanje raznih predmeta u sobi. One daju posebnu toplinu domu.

lampice

Preuzeto: Story.rs

 

Tagovi:
Pročitajte još: