Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Aktivnosti JKP “Energana“ Sombor za prethodnu nedelju

Primetno je da je broj intervencija kod korisnika daljinskog sistema grejanja niži usled proglašenja vanrednog stanja, kao i prestanka sa radom daljinskog sistema grejanja. Intervencije koje Odeljenje održavanja JKP „Energana“ Sombor sprovodi obuhvata curenja na instalacijama kod krajnjih korisnika, kvarove na podstanicama kao i intervencije na samom vrelovodu. JKP „Energana“ Sombor odmah nakon prestanka grejne sezone, kreće sa pripremnim radovima za narednu sezonu. Pripremni radovi obuhvataju detekciju kvarova na toplotnoj mreži, zamenu dotrajalih trasa toplovoda, kao i izgradnju novih šahti radi lakše i brže manipulacije u slučaju havarija.
U toku prethodnih šest dana, radnici JKP „Energana“ Sombor, izvršili su ukupno 10 intervencija prema korisnicima daljinskog sistema grejanja. Intervencija u stanovima krajnjih korisnika bilo je 4 (curenje na ventilima, ozračivanje i slabo grejanje), intervencija u podstanicama zgrada za prethodnih sedam dana 3 (dopuna sistema, podešavanje parametara, curenje i zastoji u grejanju), kao i jedna intervencija u ulazu zgrade zbog curenja u ormariću. U posmatranom periodu radnici JKP „Energana“ Sombor izvršili su dve intervencije na toplovodnoj mreži. Intervencije obuhvataju otklanjanje havarija koje su uočene na adresama Staparski put 6 i 66, u vidu curenja na fabričkom predizolovanom priključku i predizolovanim cevima.
Mole se korisnici da ukoliko primete nepravilnosti u radu sistema obaveste JKP „Energana“ Sombor na broj telefona 063/519-623, kao i broj telefona 063/600-284, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Tagovi:
Pročitajte još: