Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Aktivnosti JKP “Vodokanal” Sombor

Tokom prepodneva, ekipa radnika JKP “Vodokanal”, intervenisala je na sanaciji manjeg kvara na vodovodnoj liniji u naseljenom mestu Doroslovo, koji se dogodio na uličnom delu priključka u ulici Nikola Tesle ispred kućnog broja 103. Sanacija kvara protekla je sa kraćim prekidom vodosnabdevanja potrošača.
U četvrtak, 30. aprila 2020.godine, radnici angažovani na „Održavanju vodovodne mreže grada“, izvršili su pripremene radove neophodne za pristupanje rekonstrukciji priključaka pijace u “lancima”. Podsećamo vlasnike lokala da će se od danas, ponedeljka 04.05., pa sve do petka, 08. maja 2020. godine, u periodu između 07 i 15 časova, izvoditi radovi na rekonstrukciji vodovodnih priključaka u sklopu rekonstrukcije pijace u “lancima”, usled čega je moguća pojava kratkotrajnih jednočasovnhi prekida vodosnabdevanja, umanjenog pritiska u vodovodnoj mreži, kao i kratkotrajnih pojava zamućenja vode prolaznog karaktera, zbog čega se potrošači mole da u tom slučaju izvrše ispiranje kućnih instalacija do pojave bistre vode..
Kontakt telefon za dodatne informacije je 025/425-110.
Takođe, tokom proteklog praznika, dežurna ekipa radnika JKP “Vodokanal” na „Održavanju kanalizacione mreže otpadnih voda“ intervenisala je na dve lokacije u Gogama i na Bukovcu.

Tagovi:
Pročitajte još: