fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Apatin: Lazetić uručio sportsku donaciju FK “Jedinstvo”

Nikola Lazetić u Apatinu

Direktor mlađih selekcija FSS, Nikola Lazetić, danas je, na stadionu kraj Dunava, posetio trening FK “Jedinstva” sa Ribareva. Lazetića su pored predsednika Kluba, Miodraga Drljače, dočekali zamenik predsednice opštine Apatin, Radovan Đukić i generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Radomir Radujko.

Direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije istakao je da Savez želi ovim posetama da pruži podršku manjim klubovima u kojima rade veliki entuzijasti i koji žele da napreduju.

“Ideja je da dođemo, vidimo i porazgovaramo sa ljudima koji vode klub. Lokalna samouprava čini sa druge strane napor da manji klubovi opstanu i hvala im na tome. Mi kao FSS smo danas ovu opremu donirali, ali ćemo shodno svim ovim posetama klubovima koje sam obišao u prethodna dva meseca napraviti plan kako da tokom sledeće godine pomognemo i infrastruktorno i raznim drugim donacijama koje će zadovoljiti određene potrebe klubova”, poručio je Lazetić

FK “Jedinstvo” Ribarevo osnovan je 18. avgusta 1979. godine, imaju samo prvi tim i takmiče se u međuopštinskoj fudbalskoj ligi.

“Klub se takmiči pune 44 godine i nikada se nije desilo da nije započeo takmičenje i da je istupio iz takmičenja. Znači nam mnogo svaki vid pomoći i zhvaljujem se FSS na današnjoj donaciji i poseti klubu”, rekao je Drljača.

Tagovi:
Pročitajte još: