fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Apatin: Održan seminar o ulozi trenera u razvoju sportiste

Apatin - sportski seminar

Nakon „Sajma sporta“ i promocije sportskih klubova najmlađim sugrađanima na novoizgrađenim terenima u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“, Sportski savez opštine Apatin, nastavio je sa aktivnostima koje imaju za cilj podizanja kvaliteta rada u sportskim klubovima opštine.

U Velikoj sali SO Apatin, seminar o ulozi trenera u razvoju sportiste od početnika do vrhunskog sporta, održala doktor psiholoških nauka Jovana Trbojević Jocić.

„Naša gošća je uspešan sportski psiholog koja radi i u Kajakaškom savezu Srbije i želja Sportskog saveza opštine Apatin je da seminar bude interaktivan, kako bi predstavnici apatinskih sportskih klubova koji su došli unapredili svoja znanja i primenili ih u svojim klubovima“, rekao je generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Radomir Radujko.

Jovana Trbojević Jocić je pohvalila dobru saradnju sa klubovima i Sportskim savezom opštine, jer ne dolazi prvi put ovde, te je naglasila da Apatin u velikoj meri i na dobar način ulaže u razvoj sport što daje vidljive rezultate.

Tagovi:
Pročitajte još: