Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Apatin: Održana „Maturantska parada“

Maturanstski ples Apatin

Maturanti apatinskih srednjih škola: Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” i Tehničke škole sa Domom učenika, učestvovali su u tradicionalnoj manifestaciji “Maturantska parada”.

Tom prilikom, maturanti su odigrati kadril, uz Štrausovu operetu “Slepi miš” i tako se priključiti svojim vršnjacima iz drugih gradova i opština.

Plesne korake maturanti su vežbali u svojim školama uz pomoć koordinatora, a opština Apatin kao organizator ovog događaja pružila je logističku podršku u organizaciji kao i nabavku opreme.

Maturante je pozdravila Milka Nikšić, pomoćnica predsednice opštine Apatin za obrazovanje i omladinsku politiku, te im poručila da su na kraju jednog lepog perioda života, ali i naglasila da su pred njima mnoge bitne odluke.

“U ime opštine Apatin i u svoje lično ime pozdravljam  sve prisutne. Smatram, da je veoma važno poštovati tradiciju, a maturantska parada to polako ali sigurno postaje. Kao i prethodnih godina, lokalna samouprava je tu da podrži ovu manifestaciju i time isprati još jednu generaciju maturanata. Dragi mladi ljudi, želimo vam puno sreće i svetlu budućnost. Uživajte u momentima koji predstoje, a opština Apatin je tu da vam pruži podršku”, poručila je Milka Nikšić.Tagovi:
Pročitajte još: