Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Apatin: Prvacima uručeni pokloni u vidu školskog pribora i opreme za fizičko vaspitanje

Apatin - škola

Predstavnici Opštinske uprave Apatin poželeli su dobrodošlicu novoj generaciji đaka prvaka u osnovnim školama.

Predsednica opštine, Dubravka Korać, izrazila je želju da učenici postignu veliki uspeh, te ih je pozvala da marljivo uče, ali i da u školi steknu mnogo drugara za ceo život.

Koraćeva je takođe podsetila da je lokalna samouprava u ovoj godini uložila značajna sredstva u modernizaciju osnovnoškolskih ustanova, posebno istakavši renoviranja i opremanje učionica, rekonstrukciju Sportske hale i otvorenih sportskih terena, te postavljanje novog krova u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, kao i renoviranja škola u Prigrevici, Sonti i Svilojevu.

Ona je dodala i da će se ulaganja u školske kapacitete nastaviti u narednim godinama.

Prilikom dočeka prvaka, pomoćnica predsednice opštine za obrazovanje, Milka Nikšić, podelila je učenicima prigodne poklone u vidu školskog pribora i opreme za fizičko vaspitanje. Ona je takođe poželela sreću novim školarcima i njihovim roditeljima.

“Vredno učite, slušajte vaše učiteljice, ali nemojte zaboraviti da se družite i da uživate. Krećete na jedan veliki ali uzbudljiv put i sigurna sam da ćete učiniti svoje roditelje, svoje učiteljice i svoju opštinu ponosnim” rekla je Milka Nikšić.

Tagovi:
Pročitajte još: