fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Apatin: „Teatar u oktobru“ od 25. do 28. oktobra

Pozorište

U Kulturnom centru Apatin biće održan Festival pozorišta pod nazivom „Teatar u oktobru“. Početak Festivala je u sredu, 25. oktobra, sa početkom od 19 časova, kada će u Velikoj sali biti prikazana predstava „Bračna komedija“. Dan kasnije, u istom terminu, ljubitelji pozorišta imaće priliku da pogledaju predstavu „Ona“.

U petak, 27. oktobra, sa početkom od 18 časova, biće prikazana predstava za decu „Magični cirkus“, dok će poslednjeg dana Festivala, od 19 časova, biti održano muzičko-scensko veče, u okviru kojeg ć posetioci uživati u izvedbi pod nazivom „Kao da sam te sanjao“.

Ulaznice za predstave koje će se odigrati u sredu, četvrtak i subotu pojedinačno se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra po ceni od 800 dinara, a postoji mogućnost i kupovine kompleta karata po ceni od 1800 dinara.  Karta za dečiju predstavu uzima se pojedinačno i iznosi 300 dinara.

Blagajna Kulturnog centra biće otvorena radnim danima od srede, 18. oktobra, u terminu od 10 do 12 časova i popodne od 17 do 19 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: