Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Automat za prodaju živih mamaca u apatinskoj Marini

Pecanje

U apatinskoj Marini postavljen je automat za prodaju živih mamaca, prvi ovakve vrste u Apatinu. Od sada, svežim mamcima mogu pristupiti svi pecaroši tokom čitavog dana, bez obzira u koje doba žele da krenu u ribolov.

Vlasnik radnje Aleksandar Mihailović, inače trostruki svetski šampion u sportskom ribolovu, navodi da je samouslužni automat sa mamcima retkost u svetu.

– S obzirom da je Apatin ribolovački centar regiona, kao takav i zaslužuje vrhunsku uslugu za sportske ribolovce kojih ovde ima mnogo, ali će isto tako značiti i onima koji iz drugih krajeva dolaze na Dunav u Apatin. Samouslužni automati ovakve vrste su retkost u regionu. Ribolovci sada mogu da računaju da u svako vreme mogu nabaviti najkvalitetnije mamce.

Na automatu se mogu upotrebiti novčanice u apoenima od 10 do 1000 dinara. Cene su simbolične. Naprimer, kutija crvića košta 50 dinara, a u ponudi su tanke i debele gliste, durboci, ali i rovci. Pored upustva za upotrebu, za sve kupce je, ukoliko imaju dodatna pitanja, postavljen i kontakt telefon.

Foto: Ilustracija

Tagovi:
Pročitajte još: