fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Beograđanin izabrao krstarenje Karibima i uštedeo u poređenju sa odmorom u Crnoj Gori

Krstarenje

Snimivši video svog putovanja, Iv je pokazao kako je proveo sedam dana na kruzeru za samo 350 dolara, dok je povratna avio karta Beograd-Barbados preko Frankfurta iznosila 550 evra. Inspirisan pričom prijatelja iz Čačka o povoljnosti krstarenja u odnosu na letovanje u Crnoj Gori, Iv je želeo to i sam da proveri.

Na svojem putovanju, obišao je Barbados i druga karipska ostrva, uživajući u tirkiznom moru, plažama, pa čak i u poseti Rijaninoj kući. Pokazao je i unutrašnjost kruzera, uključujući prostranu kabinu, luksuzni spa deo sa bazenima i đakuzijima, te obroke koji su služeni na brodu.

Iako Iv navodi da krstarenje možda nije njegov omiljeni tip putovanja, priznaje da su iskustvo, viđene lepote, ukusna hrana i vrhunska usluga učinili avanturu nezaboravnom. Upoređujući troškove sa odmorom u Crnoj Gori, posebno ako se uzme u obzir smeštaj i hrana sličnog kvaliteta kakav je imao na brodu, Iv sugeriše da bi krstarenje moglo biti ekonomičnija opcija, uzimajući u obzir i zabavu koja je bila uključena u cenu od 350 dolara.

Mnogi su u komentarima tražili više detalja o njegovom putovanju, dok su drugi razmatrali isplativost takvog odmora.

Tagovi:
Pročitajte još: