Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

“Beskompromisni Stand up” 6. marta u Somboru

„Belgrade Soul Sextet“ 29. februara u Somboru

U sredu. 6. marta, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up”, Semira Gicića, s početkom u 20.00 časova.
“Beskompromisni stand-up” je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema su „male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno živi.
U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.
Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up” je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske…
Karte se mogu obezbediti od srede, 21. februara, na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.
Kontakt telefon za informacije je +381695622560.
Semir je autor popularnih predstava: “Pazi s kime spavaš”, “Ljubavne igrarije”, “Čekajući ministra”, “Imamo dojavu”, “Pinokio za odrasle”, “Ko vama dade predstavu”, “Deža vi” i mnogih drugih. Režirao je predstave: “Bračni život” i “Doktor Buzdovan”.
Takođe, on igra u serijama “Urgentni centar”, “Koleginice”, “Ljubav u tišini”, “Popadija”, zatim u tv drami “Hasanaginica”, u filmu “Vučje bobice”, kao i u Stand up show-u “Reci 8”, koji se emituje na Prvoj televiziji.

Tagovi:
Pročitajte još: