fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Beže od braka ko đavo od krsta: Četiri horoskopska znaka koji će da urade sve samo da izbegnu ludi kamen

Brak

Dok je većini ljudi ideja da se u nekim godinama skrase kraj osobe koju vole i obavežu na ljubav s njom i papirološki, nekim ljudima je to apsolutna besmislica. Oni su najčešće rođeni baš u ova četiri horoskopska znaka – Blizanci, Vodolija, Rak i Strelac.

Jednostavno, koncept braka im ne odgovara i najčešće ga izbegavaju koliko god mogu. Čak i ako na kraju stupe u njega, urade to nerado i na silu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Poznati po svojoj stalnoj potrebi za promenama i neutaživoj žudnji za slobodom, Blizanci su znak Zodijaka koji se grozi svega što brak donosi – obaveza, rutine, stega. Iako su šarmantni i druželjubivi, često su skloni flertovanju i imaju promenljive emocije.

To može otežati odluku o braku koja nosi notu ozbiljnosti, jer se boje da će biti ograničeni u svojim interakcijama s drugima. Brak zahteva odanost i stabilnost, što Blizanci nekada vide kao suviše restriktivan pristup koji im ugrožava slobodu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije su nekonvencionalni i nezavisni znakovi. Vole slobodu da rade ono što žele i često se suprotstavljaju tradicionalnim normama, uključujući brak. Njima je njihova sloboda najbitnija i ne smeta im da sede uveče sami i gledaju zanimljive emisije na televizoru a da već sledećeg dana u polupraznom stanu naprave žurku.

Njihova sklonost ka eksperimentisanju i traženju novih iskustava čini ih manje zainteresovanim da se skrase u dugotrajnim, formalnim vezama. Naprosto, to ih smara.

Rak (21. jun – 22. jul)

Iako su Rakovi poznati po svojoj emotivnosti i vezanosti za porodicu, ponekad mogu biti previše oprezni kad se povede priča 0 braku. Ova prevelika opreznost, koja se maltene graniči s paranojom. potiče od dubokih strahova od povređivanja ili napuštanja.

Pošto intenzivno racionalizuju sve rizike koje brak nosi sa sobom, mogu besomučno da odlažu ozbiljnu vezu iz straha od potencijalne emotivne traume.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci su avanturisti i istraživači u dubini duše. Najviše vole slobodu da putuju, istražuju nove horizonte i upuštaju se u različite avanture.

Ta potreba za neograničenim iskustvima i spontanošću može ih činiti opreznim prema braku, jer smatraju da će ih vezivanje ograničiti u njihovim akcijama. Osim, naravno, ako ne sretnu osobu poput sebe koja voli adrenalinske šokove i švrljanja po udaljenim kutkovima planete.

Tagovi:
Pročitajte još: