Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Bivša radnica kruzera otkriva: Ovo su prevare koje vam mogu isprazniti novčanik

kruzer

Temi Bar, nekadašnja zaposlena na krstarećim brodovima, sada uživa u putovanjima kao putnica. Voli morski vazduh, buđenje u novim zemljama i opuštanje pored bazena. Tokom svojih iskustava, naučila je kako da uživa na krstarenjima bez nekih početničkih grešaka. Evo pet saveta koje deli kako bi olakšala putovanje drugima koji žele da se opuste na kruzerima.

Ne plaćam dodatke u glavnoj trpezariji

Iako su obroci obično uključeni u cenu krstarenja, ne doprinosim dodatnim troškovima za unapređene obroke poput jastoga. Veruje da bi cena krstarenja trebalo da uključuje hranu bez dodatnih troškova.

Ne kupujem paket pića

Iako voli određena alkoholna pića, smatra da ne isplati unapred platiti neograničene pakete pića koji su često precenjeni. Radije kupuje pića po potrebi, koristeći ponude poput srećnog sata.

Ne dodirujem zajedničke površine prstima

Izbegava dodirivanje zajedničkih površina prstima kako bi smanjila rizik od prenosa virusa, koristeći laktove ili zglobove umesto toga.

Ne nosim ključ od sobe oko vrata

Ne nosi ključ od sobe oko vrata, smatrajući da to može privući nepoželjnu pažnju ili postati meta lopova.

Ne pravim prevelike planove za dane na kopnu

Ne pravi prevelike planove za dane provedene na kopnu kako bi izbegla kašnjenje za povratak na brod. U budućnosti će sebi dati više vremena za povratak nego što smatra da joj je potrebno.

Tagovi:
Pročitajte još: