fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Bliži se premijera Super Mario filma – pogledajte poslednji trejler

Super Mario

Do premijere filma The Super Mario Bros. Movie ostalo je manje od mesec dana, a sada nam je stigao poslednji trejler.

Više od pet godina nakon što je Nintendo najavio da se radi na Super Mario animiranom filmu, do premijere je ostalo još samo nekoliko nedelja. Kako bi to obeležila, gejming kompanija je održala Nintendo Direct strim i predstavila poslednji The Super Mario Bros. Movie trejler. Gledaoci su imali priliku da vide potpuno nove scene iz filma, ali i nekoliko iznenađenja.

Već na početku trejlera možemo videti Luiđija kako visi u kavezu u Bauzerovom zamku, kao i neke poznate likove iz Mario igara, među kojima je i Luma – stvorenje nalik zvezdi, koje smo prvi put videli u Super Mario Galaxy igri za Nintendo Wiikonzolu. Zbog Lumine pojave, fanovi širom sveta spekulišu da ćemo u filmu imati priliku da vidimo i njenu majku, Rozalinu, zaštitnicu kosmosa.

Uprkos tome što smo već nekoliko puta imali priliku da vidimo okršaj Donki Konga i Super Marija, izgleda da je ovaj dvojac brzo izgladio svoj odnos, jer trejler prikazuje kako se udruženim snagama bore protiv neprijatelja dok prolaze kroz okruženje koje podseća na jedan od nivoa iz Super Mario igara.

Takođe smo dobili bolji prikaz jurnjave na Rainbow Road stazi iz Mario Kart igara, što će nesumnjivo biti jedan od najznačajnijih momenata filma.

The Super Mario Bros. Movie će na velikom platnu biti prikazan 5. aprila, ali još uvek ne znamo da li će biti sinhronizovan na srpski.

Tagovi:
Pročitajte još: