Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Bogat novogodišnji i praznični program opštine Apatin

Nemanja Jović

Povodom predstojećih praznika, Turistička organizacija Apatin je pripremila niz aktivnosti koji imaju za cilj da sugrađanima ulepšaju ovaj “najlepši period godine”. Po rečima Nemanje Jovića, direktora Turističke organizacije, za 23.12.2021. godine je na pešačkoj zoni u ulici Srpskih vladara planirano održavanje Božićnog bazara sa prodajnim tezgama, na kojima će se moći kupiti, između ostalog, i ručno rađeni proizvodi starih zanata sa prazničnim motivima. Za najmlađe sugrađane je za ovaj dan planiran bogat program u vidu dečije predstave “Šeprtljine novogodišnje čarolije”, zatim animacije za decu-Deda Mraz i jahanje ponija, dok je za one nešto starije najavljen nastup mladih apatinskih grupa “ADAGIO” i “Apatinske mažoretkinje”.

Na istoj lokaciji, za novogodišnji doček pripremljen je program koji će početi u 21:30 časova, animacijom za najmlađe- Deda mraz i slatki paketići, da bi od 22 časa usledio nastup benda “Krvava Meri”. Nedugo zatim, u 23.15 je najavljen koncert solistkinje RTV-a, Zorane Iđuški, uz pratnju apatinskog tamburaškog benda “Dunavski biseri”, i svečani doček nove 2022. godine uz vatromet.

Na oba ova događaja, prisutnima će biti pripremljeni i služeni besplatni topli bezalkoholni i alkoholni napici.

Takođe, iz Turističke organizacije najavili su, za 05.01.2022. godine, novi bazar u Prigrevici, i poručili svim zainteresovanim izlagačima da se za učešće na Božićnom bazaru mogu prijaviti lično u njihovim prostorijama, svakog radnog dana od 7.30 do 15 časova, ili putem telefona, a na isti način i za učešće u Božićnom adventu koji priprema restoran “Plava Ruža”.

Foto: Opština Apatin

Tagovi:
Pročitajte još: