Bogat odbojkaški program

Odbojkašice Apatina, u nedelju od 18 časova, gostuju u Odžacima gde će odigrati utakmicu Prve lige grupa Sever, protiv domaćeg tima “Goxin”. Apatinke se uoči ove utakmice nalaze na drugom mestu na tabeli, dok su njihove protivnice na začelju, pa se očekuje pobeda izabranica trenera Miloša Popovića.
Pre utakmice seniorki od 16 časova, pionirke ova dva kluba odigraće utakmicu Pionirske lige Vojvodine, gde su mlade igračice OK “Apatin” lideri na tabeli.
Druga ekipa OK “Apatin”, u subotu sa početkom u 14 časova, gostuje u Bačkoj Palanci gde će odigrati utakmicu poslednjeg kola jesenjeg dela sezone u Drugoj Vojvođanskoj ligi protiv domaće  ekipe OK “Panonija 2”. Ova utakmica se igra se u SC “Tikvara” , a pred ovaj meč odbojkašice Apatina zauzimaju treće mesto na tabeli sa realnim izgledima da poprave plasman nakon ove utakmice. 
Odbojkašice prigrevačkog Boom Volleya, u subotu od 19 časova, dočekuju na svom terenu ekipu ŽOK “Subotica”. Uvertira pred ovu utakmicu seniorki, na istom mestu od 17 časova, pionirke “Boom Volley” Prigrevica dočekuju CVS iz Sombora. 
Pionirke će u nedelju u Prigrevici odigrati još dve zaostale utakmice pionirske lige Južna Bačka i to od 10:30 Boom Volley – Wolfland Karavukovo i od 13:30 Boom Volley – Volleystars Sombor.

Jovan Banjac