fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Odžaci: Bogat trodnevni program povodom manifestacije „Dani Crvenokose boginje“

Odžaci - Crvenokosa boginja

Tradicionalna manifestacija u opštini Odžaci, „Dani Crvenokose boginje“, održaće se od 18. do 20. avgusta, a kako običaj nalaže, pripremljen je bogat kulturno-umetnički i zabavni program.

Prvog dana, u petak, od 18 časova, u Muzejskoj jedinici, biće upriličena prezentacija arheološkog i istorijsko-etnološkog materijala. Svečano otvaranje programa zakazano je za 18 sati i 30 minuta, na platou ispred Sportskog centra, za kada su zakazane izložba slika Nenada Vujnovića i nastup mažoretkinja. Od 19.30 časova, posetioci će uživati u zvucima gajde Stanislave Đorđević, dok je za 20 časova planiran nastup animatora. Ljubitelji dobre muzike, od 21 sat uživaće u koncertu Adila.

U subotu, 19. avgusta, program počinje već od 11 časova, na platou ispred Sportskog centra, gde će nastup imati poletarci PU „Poletarac“, a pola sata kasnije, biće upriličen nastup animatora. Neizostavni deo dečijeg programa je i pena parti, koja će se održati od 12. časova i 30 minuta, za kada je zakazana i obuka vatrogasaca. Muzički deo programa startuje od 20 sati, kada će posetiocima muziku puštati DJ Vex. Plesna grupa „Latino Fitness Power“ nastup će imati od 21 sat i 20 minuta, dok će od 22 sata biti upriličen koncert Aleksandre Mladenović.

Poslednjeg dana održavanja manifestacije, biće organizovano takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, prezentacija narodnog stvaralaštva udruženja žena, te nastup folklornih grupa.

Tagovi:
Pročitajte još: