Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Borjan: „Povređen sam i tužan, nisam ovo zaslužio”

Milan Borjan

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, odlučio je da promeni prvog golmana, pa je tako jedna od njegovih prvih odluka posle stupanja me mesto šefa struke crveno-belih bila da saopšti kapitenu Milanu Borjanu da neće biti prvi golman kluba.

Borjan, koji je godinama kapiten Zvezde, je ovu odluku dočekao u Parizu, gde je otputovao sa suprugom i sinom i neprijatno je iznenađen.

Kako je rekao u izjavi za Žurnal, povređen je i tužan i smatra da nije ispoštovan kako dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi i osvojio isto toliko titula šampiona.

– Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi.

– Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme – poručio je Milan Borjan u razgovoru za Žurnal.

Tagovi:
Pročitajte još: