Bratstvu 2019 titula jesenjeg prvaka MFL 2. razreda

Utakmicama 8. kola, pala je zavesa na prvi deo takmičenja u Međupštinskoj fudbalskoj ligi Sombor, 2. razred. Titula jesenjeg prvaka vlasništvo je fudbalera Bratstva 2019 iz Prigrevice, koji su i u osmom kolu ostvarili pobedu, pa su jesenji deo sezone okončali sa maksimalnim učinkom. Prigrevčani su golovima Kovača, Perovića, Radakovića i u dva navrata Čule, savladali Jedinstvo Lemeš iz Svetozar Miletića, sa 5:0. Učinak ove mlade ekipe je impozantan, jer su u osam susreta uknjižili isto toliko pobeda, uz gol razliku 30 datih i tri primljena gola.

Drugo mesto pripalo je Rastini 1918, koja je doživela dva poraza i prezimeće sa šest bodova manje u odnosu na prvaka. Rastina 1918 je za oproštaj od polusezone na svom terenu savladala Dinamo 1923 iz Bačkog Brega, sa 3:0.

Dinamo je u Sonti savladao Sport iz Bezdana sa 4:0 i na taj način prekinuo seriju poraza. Sonćani imaju sedam bodova i nalaze se pri dnu tabele, a Panonija je u Laliću savladala Telečku sa 2:1. U poslednjem jesenjem kolu, slobodan je bio Graničar iz Riđice.