Četiri zlata za karatiste Hajduka iz Kule

U nedelju (15.04.2018.) održan je Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u Novom Bečeju u organizaciji Karate Saveza Vojvodine.

KK Hajduk Kula je nastupio sa 16 takmičarki i takmičara u svim uzrasnim kategorijama i ostvario odlične rezultate, sa čak tri zlata pojedinačno i jednim zlatom ekipno. Takođe, u ekipnoj konkurenciji su ostvareni vrhunski rezulatati.

Muška kadetska ekipa, posle ostvarenih svih pobeda, osvojila je 1. mesto i zlatnu medalju (Veselinović Dušan, Kovačević Aleksandar, Mikić Milorad), a dve kadetske ekipe Hajduk 1 (Mirković Ivana, Vojinović Nina, Seratlić Natalija) i Hajduk 2 (Đikić Aleksandra, Rajić Milica, Tot Eleonora, Der Martina) su osvojile 3. mesta i bronzane medalje.

-U klubu smo vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima i nivoom forme, posebno jer nas očekuju međunarodni turnir „Zlatni Pojas Čačka“ i Kup Srbije gde idemo sa najvišim ambicijama kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.Svi naši takmičari su ostvarili plasman na Kup Srbije – kaže trener KK Hajduk Kula Nikola Greber.

Pojedinačni rezultati su sledeći:

– Ćaćić Miljan (seniori -60kg) – 1.mesto
– Papajčik Timea (seniori -50kg) – 1.mesto
– Kovačević Aleksandar (kadeti +70kg) – 1.mesto
– Rac Ilija (mlađi seniori -75kg) – 3.mesto
– Veselinović Dušan (kadeti -70kg) – 3.mesto
– Rajić Milica (kadeti -47kg) – 3.mesto
– Mirković Ivana (kadeti -54kg) – 3. mesto
– Đikić Aleksandra (kadeti -47kg) – 3.mesto
– Sokolovski Kristina (juniori -53kg) – 3.mesto
– Vojinović Nina (kadeti -54kg) – 3.mesto

Izvor: kula.rs